Garden of Dreams w/ After Affair After Affair Hybrid DJ set @RTV DOM - Studio 1

Datum: 11/02

Mjesto: RTV DOM - Studio 1, Sarajevo

Garden of Dreams najavljuje eksploziju noviteta – Prvi party nove plesne sezone rezervisan za RTV dom sa After Affair-om

Nakon novogodišnjih praznika i malo duže plesne pauze, vrijeme je da opet obujemo svoje plesne cipelice jer nas očekuju mnoge poslastice iz sarajevske Bašte snova.

Prva od njih je događaj 11. februara, koji nas vodi u dobro poznati prostor sa potvrđeno najboljim zvukom, Studio 1 RTV doma, u kojem će nastupati svima omiljeni After Affair, ali ovoga puta u sasvim novom izdanju.

Naime, tokom sedam godina svog postojanja, After Affair je težio da muzičkoj sceni Bosne i Hercegovine, a i šire, uvijek pruži dašak nečeg novog, inovativnog, zbog čega su se i ponajviše isticali, pored sjajne muzike koju su dostavljali svojoj vjernoj publici. Shodno tome, muzički bunt protiv stereotipa i svakodnevnice, poslije punih sedam godina spakovan je u novo ruho pod nazivom After Affair Hybrid DJ set te će isti sa sobom donijeti novu tehničku postavku, ali i novog člana After Affair projekta, muzičara i umjetnika – Mirzu Rahmanovića, publici poznat pod imenom Indigo. Čovjek čije ime stoji iza brenda AA i osoba koja živi muziku, DJ Bonjasky će zajedno sa Indigo-m 11. februara ukrstiti svoje muzičko umijeće i pružiti publici noć o kojoj će se dugo pričati.

Da iznenađenjima ne bi bio kraj, Garden of Dreams organizacija će za sve prisutne prirediti specijalni animation show koji će raditi bh. dizajner i animator, Dino Hujić, čije će animacije biti inspirisane novim herojima, nove ere.

Karte za događaj Garden of Dreams w/After Affair Hybrid DJ set u RTV domu možete kupiti preko kupikartu.ba. Ograničen broj early bird ulaznica je dostupan na KupiKartu.ba po cijeni od 15 KM. Kada se eary bird ulaznice prodaju, cijena ide gore!

Vidimo se na plesnom podijumu Studija 1, it's time to dream!  

Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za Garden of Dreams w/ After Affair After Affair Hybrid DJ set u terminu 11.02.2023. u 22:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!