FNC 10: Croata VS Ribeiro @GRADSKA SPORTSKA DVORANA LJUBUŠKI

Datum: 04/03

Mjesto: GRADSKA SPORTSKA DVORANA LJUBUŠKI, Ljubuški

Deseta priredba FNC-a stiže u Ljubuški: Za titulu lake kategorije u kavez idu 'Croata' Barrio ' Brazilac 'Benks'!

 

Tri i pol godine nakon prve priredbe održane u sad već bivšoj dvorani American Top Teama, Fight Nation Championship će 4. ožujka po prvi puta otići van granica Republike Hrvatske i to u prekrasan grad Ljubuški u Bosni i Hercegovini.

 

Jubilarna deseta priredba donosi nam nova uzbuđenja, a ono glavno bit će borba za inauguralnu titulu u lakoj kategoriji (-70 kg) u kojoj će se sučeliti Francisco ‘Croata’ Barrio (33, 10-3) i Brazilac Arlen ‘Benks’ Ribeiro (31, 12-4)!

 

Nakon dvije borbe u jednoj od najjačih europskih MMA organizacija, poljskom KSW-u, argentinsko-hrvatski borac se vraća u kavez FNC-a. Podsjetimo, tamo je odradio posljednja dva meča - u svibnju prošle godine slavio je u gušenjem u drugoj rundi protiv Lukasza Rajewskog (33, 12-8-1), dok je u studenom izgubio nokautom u trećoj rundi protiv Macieja Kazieczka (29, 9-2). 'Croata' u FNC-u ima tri pobjede - na drugoj priredbi protiv Adija Durakovića, na trećoj protiv Aleksandra Jankovića (28,14-12-1) i na polufinalu druge sezone 'Armagedon Jamnica Pro Sport' MMA lige protiv Vase Bakočevića (33, 42-23-1).

 

Drugog izazivača za titulu smo trebali gledati na posljednjoj, devetoj priredbi u Sisku protiv Filipa ‘Nitra’ Pejića (30, 17-7-2), ali zbog problema s korona virusom otkazao je nastup. No, upoznali smo ga na spektakularnoj FNC 7 priredbi u Puli gdje je u prvoj rundi gušenjem slavio protiv Kerkera Silve (35, 6-4) te tako dobio veliku priliku u Ljubuškom.

 

Na priredbi će nastupati i mnogi domaći borci, a njihova imena saznat ćete ubrzo. Ulaznice uskoro kreću u prodaju putem kupikartu.ba, a oni koji priredbu neće moći pratiti uživo iz dvorane, to će moći napraviti kupnjom PPV-a putem FNC.tv ili pretplatom na '24sataPLUS+' sadržaj. 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!