FuckUp Nights Zenica - VOL. 2 @STARO POZORIŠTE

Datum: 25/04

Mjesto: STARO POZORIŠTE, Zenica

 

Opis događaja:
FuckUp Nights, jedna je od najuspješnijih globalnih motivacijskih platformi, nastala 2012. godine u Mexico City-u danas se održava u više od 200 gradova u 66 zemalja širom svijeta, sa preko 800 globalnih događaja godišnje. Platforma je nastala sa ciljem da se društveno neodobravanje koje se povezuje sa pojmom neuspjeha promijeni i neuspjeh postane sastavni dio procesa građenja uspješnih poslovnih priča.
 
Drugo izdanje FuckUp Nights Zenica održat će se 25.4.2023. godine (utorak) sa početkom u 18:00 sati u Starom pozorištu Zenica.

U okviru događaja vas očekuju tri uspješna govornika i govornice, koji će Vam ispričati svoje priču o (ne)uspjehu i naučenim lekcijama: Robert Dacešin, putni bloger, autor i pustolov, zatim Nusmir Muharemović, glumac, te Zerina Čolaković, poduzetnica, projektna menadžerica i aktivistkinja.

Više informacijama o govornicima/cama možete pronaći na našoj zvaničnoj FB stranici ili Instagram stranici.

FuckUp Nights Zenica jedan je od rijetkih događaja u Bosni i Hercegovini koji je u potpunosti tumačen na znakovni jezik, sa ciljem omogućavanja jednakih prilika za sve članove i članice našeg društva, uključujući i osobe sa teškoćama.

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!