Crvena jabuka - Stolac Music and ARTs festival @Centar grada

Datum: 17/06

Mjesto: Centar grada, Stolac

 

SMART fest - Crvena jabuka @ Stolac Music and ARTS festival

Datum: 17.06.2023.

Vrijeme: 21:00

Mjesto: Stolac – središte grada, ispred zgrade Gradske uprave

Ulaznica: 10 KM

SMART fest (Stolac Music and ARTs festival) sedmu godinu za redom dva dana u mjesecu lipnju u gradić na Bregavi donosi spoj glazbe, kazališta, ulične umjetnosti, filma te svega što bi se moglo svesti pod nazivnik urbane kulture. Težnja festivala je da kroz različite kulturne i umjetničke sadržaje postane i ostane urbano i kulturno naslijeđe grada Stoca.

U subotu, 17.06., na pozornicu SMART festa, dolazi nam jedan od najdugovječnijih bendova na ovim prostorima i sigurno će vas oduševiti svojim najvećim hitovima.

Više od tri desetljeća glazbene karijere, nekoliko stotina pjesama, ništa manje i toliko hitova, prepoznatljiv vokal, svima dobro znane starke i još puno puno toga, najbolje opisuju Crvenu jabuku.

Trideset i pet godina je iza njih, obilježili su mladost nekoliko generacija, stvorili bezvremenske hitove, a svoju dugovječnost i popularnost u regiji tumače iskrenim odnosom prema publici.

Svojim glazbenim stvaralaštvom, Crvena jabuka je zaslužila brojne nagrade i priznanja diljem regije, a svakim novim albumom i pjesmom osvaja srca novih slušatelja. Njihove pjesme su obilježile mnoge generacije, stoga je ovo prilika da se prisjetite starih hitova i uživate u novim glazbenim ostvarenjima.

Sigurni smo da će vas Crvena jabuka rasplesati i raspjevati, te da ćete uživati u nezaboravnom koncertnom doživljaju na SMART festu u Stocu.

Vidimo se na koncertu!


Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!