Tarik Filipović - Monodrama Ćiro - Stolac Music and ARTs festival @KULTURNI CENTAR

Datum: 18/06

Mjesto: KULTURNI CENTAR, Stolac

 

SMART fest - Tarik Filipović – Monodrama „Ćiro“ @ Stolac Music and ARTs festival

Datum: 18.06.2023.

Mjesto: Kulturni centar Stolac

Vrijeme: 18:30

Ulaznica: 10 KM

SMART fest (Stolac Music and ARTs festival) sedmu godinu za redom dva dana u mjesecu lipnju u gradić na Bregavi donosi spoj glazbe, kazališta, ulične umjetnosti, filma te svega što bi se moglo svesti pod nazivnik urbane kulture. Težnja festivala je da kroz različite kulturne i umjetničke sadržaje postane i ostane urbano i kulturno naslijeđe grada Stoca.

U sklopu ovogodišnjeg festivala imamo izuzetno zadovoljstvo najaviti izvedbu predstave "Ćiro" koju će izvesti jedan od najpoznatijih i najomiljenijih glumaca regije - Tarik Filipović.

Na koji je način ličnost Ćire Blaževića inspirirala Tarika Filipovića nakon dugogodišnjeg prijateljstva vidjet ćemo kroz ovu duhovitu, ali i dirljivu monodramu.

Tarik Filipović je poznat po svojoj izvanrednoj glumačkoj sposobnosti, a njegova izvedba Ćire definitivno je jedna od najupečatljivijih uloga u njegovoj karijeri. Njegov nastup u ovoj predstavi je nešto što ne smijete propustiti.

Ovaj kazališni komad je jedinstveno iskustvo, koje će vas nasmijati, ganuti i raznježiti. Stoga, pozivamo vas da nam se pridružite na ovoj predstavi i doživite nezaboravno kazališno iskustvo.

Vidimo se na predstavi "Ćiro" u Kulturnom centru Stolac u nedjelju 18.06. u 18:30!


Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!