HALID BEŠLIĆ & ŽELJKO BEBEK @BMW Park

Datum: 02/12

Mjesto: BMW Park, Munchen


NAPOMENA!!

PRODAJA ULAZNICA U SISTEMU KUPIKARTU.BA JE OBUSTAVLJENA! 

DOSTUPNE ULAZNICE SU U PRODAJI ISKLJUČIVO ISPRED BMW ARENE OD 19 SATI.
 
-----------------------------------------------------------
Dragi ljubitelji muzike,

s velikim uzbuđenjem najavljujemo nezaboravan koncert najveće balkanske zvijezde - Halida Bešlića, u pratnji popularnog Željka Bebeka!
 
Ovaj spektakularni događaj će se održati u subotu, 02.12.2023 na jednoj od najprestižnijih lokacija u Münchenu - BMW Park-u! Smješten u prekrasnom Münchenskom Westparku, BMW Park je više od sportske dvorane - on je simbol bogate istorije i posebna event-lokacija koja pruža jedinstveno iskustvo za sve posjetitelje.
 
BMW Park je poznat kao dom svjetskih slavnih velikana FC Bayern košarkaša i samim tim je idealno mjesto za koncert najveće zvijezde naših prostora - Halida Bešlića. Zajedno sa jedinstvenim Željkom Bebekom stvaramo istinski historijski spektakl!
 
Dodjite nam kada se zvuci najvećih hitova Halida Bešlića i Željka Bebeka prošire prostorom ovog legendarnog mjesta i stvore nevjerojatnu atmosferu koja će vas očarati.
 
Dođite i uživajte u nezaboravnoj večeri ispunjenoj lijepim melodijama dok se dvorana BMW Park-a ispunjava emocijama i zvucima ovih nevjerojatnih muzičkih velikana.
 
Ovaj koncert će vas odvesti na putovanje kroz njihove najpoznatije pjesme i ostaviti neizbrisiv trag u vašim srcima.
 
Ovo je vaša prilika da budete dio istorije dok se okupljamo na jednom od najrenomiranijih mjesta u Münchenu - BMW Park.
 
Kupite svoje ulaznice već od petka od 17h i pripremite se za muzičko iskustvo koje će vas ostaviti bez daha. Ne propustite ovu nevjerojatnu večer.

Pretprodaja ulaznica starta u petak 20.10.23. u 17h po slijedećim cijenama:
 
Stajanje 50€ - 100 KM
 
Tribine - sjedeće mjesto 60€ - 120 KM
 
VIP II - VIP tribina sa sjedećim mjestima nasuprot bine 80€ - 160 KM
 
VIP - Visoki stol i barske stolice direktno ispred bine. U ovu kategoriju je uračunato i slijedeće: besplatan parking neposredno ispred VIP ulaza za prvih 80 automobila, besplatna garderoba, boravak u VIP Lounge do neposrednog pocetka koncerta, večera u VIP Lounge, sjedeće mjesto za barskim stolom ispred bine, posluga pića za stolovima ( u cijenu nije uračunato piće). Cijena ovog paketa iznosi 150€ po osobi ( minimalno 4 osobe) i moguće ga je kupiti samo u restoranu Balkan Wald u Minhenu ili naručiti preko WhatsApp na broj 01739190000. Stolovi će biti popunjavani po redoslijedu kupovine. Oni koji ranije kupe ulaznice imat će mjesto bliže bini.
 
Sve pozicije različitih kategorija možete pogledati na fotografiji u ovoj objavi.
  
Vidimo se na koncertu najveće balkanske zvijezde, Halida Bešlića, u pratnji popularnog Željka Bebeka, u predivnom BMW Parku-u - mjestu koje će nadmašiti sva vaša očekivanja!
 
 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!