DRAGANA MIRKOVIĆ @Dvorana Mejdan

Datum: 12/01

Mjesto: Dvorana Mejdan, Tuzla

 U okviru obilježavanja četrdeset godina uspješne karijere  u kojoj je ostavila neizbrisiv trag u muzici, pružila ogromnu ljubav publici, te pomjerala granice na svim poljima, Dragana Mirković jedinstvena zvezda u region nastavlja svoju turneju nakon beogradske arene, 12 januara 2024. godine nastupiće u dvorani Mejdan u Tuzli.

 

Dragana  je tokom decenija bavljenja poslom uspela da snimi na desetine hitova, obori rekorde u prodaji albuma, održi koncerte koji su predstavljali revoluciju u muzičkom, produkcionom i tehničkom smislu, a da pritom nijednog trenutka ne zaboravi ko je, odakle potiče, i da sve vreme predstavlja uzor milionima ljudi, ne samo u muzici već i u svim ostalim segmentima života.

 

Skromna žena raskošnog talenta, Dragana je uspela da u mnogo navrata čak i u godinama podjela ujedini region u pesmi, ljubavi i poštovanju.

 

I ovoga puta, u toj misiji, Dragana će povezati Balkan svojom turnejom „Do poslednjeg daha" kojom će obeležiti četrdeset godina druženja sa publikom.

 

Jedan od koncerata u okviru ove turneje pod nazivom “Do poslednjeg daha” u Bosni i Hercegovini pripao je i Tuzli 12.1.2024. godine.

 

Poznata kao neko ko se trudi da publici uvek pruži više, Dragana će i ovoga puta publici prirediti muzičko-scenski događaj za nezaborav, uz dosad neviđene tehničke inovacije i dobro poznate megahitove koji su obilježili njenu karijeru.

 

Svoje karte možete kupiti putem sistema kupikartu.ba

 
Cijene karata u pretprodaji su:

 

PARTER:  15KM- zona iza vip zone na parteru

 

TRIBINA:  20KM- bočne tribine

 

VIP REGULAR:  50KM (barski stolovi, usluge konobara iza vip exclusive zone)

 

VIP EXCLUSIVE:  70KM (prva 3 reda od fan pit zone, barski stolovi, usluge konobara)

 

FAN PIT ZONA: 50KM (zona bez barskih stolova ispred odmah ispred bine)

 

Sve informacije na  065 000 909 

 
Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za DRAGANA MIRKOVIĆ u terminu 12.01.2024. u 21:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!