Elemental slavi 25 godina @Cinemas Sloga

Datum: 08/12

Mjesto: Cinemas Sloga, Sarajevo

Nakon velikog koncerta na Zagrebačkoj Šalati u junu, proslava jubileja kultong benda Elemental se nastavlja. 8. decembra je na redu Sarajevo gdje će bend održati koncert u klubu Cinemas Sloga.
 
Kao jedan od najuspješnijih bendova regiona, nakon 8 albuma, 40 spotova te gotovo 1000 live nastupa, Elemental je odavno bend kojeg ne treba posebno predstavljati. Predvođen karizmatičnom Mirelom Priselac Remi i izvanredno talentiranim Lukom Tralićem Shot-om, ovaj bend ima ogromnu bazu fanova u cijelom regionu i redovno nastupa na festivalima i u klubovima.
 
Sam bend ali njegovi hitovi poput 'Goli i bosi', 'Prokleta ljubav', 'Bolji si', 'Malena', 'Zašto te imam', 'Iz dana u dan' ili, primjerice, 'Tako lijepa' su pobrali veliki broj nagrada i Elemental svrstali u grupu koncertno najtraženijih bendova našeg vremena. Zbog svega toga, sa sigurnošću možemo reći da nas očekuje sjajan koncert i velika rođendanska fešta.
Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za Elemental slavi 25 godina u terminu 08.12.2023. u 21:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!