RADE ŠERBEDŽIJA I ZAPADNI KOLODVOR @PLATO TUZLANKA

Datum: 13/07

Mjesto: PLATO TUZLANKA, Tuzla

Rade Šerbedžija | 13.7.2024. | Street Food Stage | Plato Tuzlanka

 

Karakterističan vokal, interpretacija i boemska harizmatičnost  koju Šerbedžija prenosi u svojim pjesmama i izvanredan bend, koji muzički upotpunjuje njegove vokalne stilizacije, dovoljan su razlog da 13.7.2024. godine, posjetite Street Food Stage na platou Tuzlanke i uživate u predivnoj noći ispunjenoj najiskrenijim emocijama.

Najuspješniji glumac naših prostora je godinu na izmaku proveo snimajući velike internacionalne uloge, ali i zabavljajući velike regionalne publike svojim koncertima uz Zapadni kolodvor u Beču, Zagrebu, Ljubljani, Kastvu, Bjelovaru i izvodeći svoje poznate spektakle na Brijunima.  Publika će se sjetiti ovogodišnjih krcatih koncerata po vrhunskim glazbenim, interpretacijskim, ali i glumačkim izvedbama jedinstvenog umjetnika koji je pokazao da je svaki njegov nastup doživljaj za pamćenje. “To su pjesme o ljubavi, prijateljstvu i emocijama”, rekao je Šerbedžija o svom glazbenom stvaralaštvu, no publika je davno prepoznala da je zapravo interpretacija tih pjesama ono zbog čega se uporno vraćaju slušanju i gledanju najuspješnijeg glumca naših prostora.

Uz Zapadni kolodvor koji ga vjerno prati već godinama, Rade će nastaviti u koncertnom ritmu i kroz 2024. godinu. Vidimo se na Street Food Stage-u! 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!