BABY LASAGNA PREMIJERNO U SARAJEVU @Dom Mladih Sarajevo

Datum: 04/10

Mjesto: Dom Mladih Sarajevo, Sarajevo

Baby Lasagna, najviše plasirani hrvatski predstavnik u historiji Eurovizije, dolazi u  Sarajevo, na prvi veliki samostalni koncert u petak 04. Oktobra 2024. godine.

 

Sa osvojenim drugim mjestom na ovogodišnjoj Euroviziji, te kao takmičar sa najviše glasova publike, Baby Lasagna je ušao u muzičku historiju. Nakon u rekordnom vremenu rasprodatih regionalnih dovarana, Baby Lasagna najavljuje svoj prvi koncert u BiH, i to u sarajevskom Domu mladih.

 

Uz ogroman globalni hit “Rim Tim Tagi Dim”, kao i od prije objavljene pjesme "IG BOY" i "Don’t hate yourself, but don’t love yourself too much", Baby Lasagna će uživo predstaviti i ostatak albuma prvijenca “Demons & Mosquitos” čiji se izlazak očekuje na jesen. Nakon što je “Rim Tim Tagi Dim” ušao u popis top 50 pjesama po slušanju na Spotifyju, singl trenutno ima poziciju na visokom petom mjestu na viralnoj ljestvici 50 globalnih hitova.

 

Dom mladih bit će prilika da uz dodatne goste, Baby Lasagna podsjeti na energične i spektakularne nastupe kojima je osvojio svjetsku publiku posljednjih nekoliko sedmica.

 

Datum: 04.Oktobar 2024. (od 20h)

Lokacija: Dom mladih Sarajevo

 

Prateći gosti: Katarza&Geko/ Dernex band / DJ Isane

 

EARLY BIRD karte u prodaji. Cijena ograničenog broja karata 30 KM

 

Broj ulaznica ograničen.


Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za BABY LASAGNA PREMIJERNO U SARAJEVU u terminu 04.10.2024. u 20:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!