LJUBAVNI TRIANGL @Mala scena AKC "SELJO" - Sloga

Datum: 22/07

Mjesto: Mala scena AKC "SELJO" - Sloga, Sarajevo

 

Dramska predstava "Ljubavni triangl" intrigantno se bavi složenim emocionalnim interakcijama i moralnim dilemama koje su postavljene u suvremenom kontekstu. Glavni lik, psiholog, (Adnan Kukuruzović) interpretira svoje predavanje o partnerskim odnosima, što gledatelju pruža dublji uvid u njegov profesionalni pristup ali i osobnu involviranost u problematiku koju proučava.

Susjeda, koja mu dolazi u posjet, odlično je izvedena od strane glumice(Enela Sefer) koja uspijeva dočarati slojevitost i ranjivost svog lika. Njezin odnos s mužem, o kojem razgovara s psihologom, na početku djeluje kao marginalna tema, no postupno se otkriva kao centralni plot twist.

Interakcija između susjede i psihologa inicijalno je prikazana kao prijateljska i profesionalna, ali kako radnja napreduje, njihov razgovor postaje sve intenzivniji, istovremeno otkrivajući psihologove osobne konflikte i njegovu emocionalnu investiranost. Kraj predstave je neočekivan i ostavlja publiku s mnogo pitanja o moralnosti likova, ali i o široj temi ljubavnih odnosa i vjernosti. Scenski dizajn je minimalistički, što dopušta da se fokus publike zadrži na dijalogu i emocionalnom izrazu glumaca, čime se dodatno pojačava intenzitet drame.

Ukupno gledano, "Ljubavni triangl" (scenariste i reditelja Miroslava Pilja) je provokativna i emotivno nabijena predstava koja uspješno postavlja i razmatra teška pitanja o ljubavi, prevari i etici u međuljudskim odnosima. Predstava je izvanredan primjer kako kazalište može biti platforma za istraživanje kompleksnih emocionalnih i društvenih pitanja.

 

Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za LJUBAVNI TRIANGL u terminu 22.07.2024. u 19:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!