PETAR GRAŠO @Sportska dvorana "PECARA"

Datum: 27/12

Mjesto: Sportska dvorana "PECARA", Široki Brijeg

EARLY BIRD ULAZNICE ZA KONCERT PETRA GRAŠE U ŠIROKOM BRIJEGU MOGUĆE KUPITI DO 1.12.

 

Najpovoljnije, tzv. Early bird ulaznice za novogodišnji koncert Petra Graše u Širokom Brijegu  moguće je kupiti do 1.12.

Koncert je najavljen za 27. 12. u dvorani Pecara u Širokom Brijegu, a ulaznice su dostupne na info pultu Mepas Mall-a u Mostaru, recepciji hotela Park u Širokom Brijegu i sustavu kupikartu.ba

„Po cijenama 15 KM za parter i 20 KM ulaznice je moguće kupiti još malo, a od 1. prosinca u prodaji će biti ulaznice po većim cijenama. Osim ovih ulaznica, na info pultu Mepas Mall-a dostupne su i VIP Backstage po cijeni 40 KM. Radi se o vrlo ograničenom broju“, priopćili su organizatori iz agencije PRimera.

Grašina karizma, strast i živost čine svaki njegov nastup jedinstvenim iskustvom i nesumnjivo je da će publika U Hercegovini, koja se očekuje iz cijele regije i dijaspore, uživati u brojnim hitovima, među kojima su "Utorak", "Ko nam brani", "Volim i postojim", ali i novijim pjesmama kao to su "Moje zlato", "Ako te pitaju" i brojnim drugim.

Sve novosti vezane za koncert pratite na stranici https://business.facebook.com/PRimera.Mostar/?business_id=611697895850155


Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za PETAR GRAŠO u terminu 27.12.2019. u 20:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!