MOSTAR SUMMER FEST 2021 @S.C. KANTAREVAC

Datum: 03 - 04/09

Mjesto: S.C. KANTAREVAC, Mostar

Mostar Summer Fest je tu!

Galija, S.A.R.S., Hladno pivo, Brkovi, Vojko V, TBF, Edo Maajka, Helem Nejse, Cunami Flo, Grše, Činčila, Josip Palameta. 12 izvođača, 12 koncerata, 12 žurki za pamćenje. Koliko su nam jako nedostajali koncerti, toliko smo nestrpljivi dočekati ih ovog rujna kad se napokon festivalske kapije Mostar Summer Festa otvore u četvrtak 2.9. u 18:00 h.

Pandemija COVID-19 je svijet okrenula naglavačke, tako se i tradicionalni kasnolipanjski datum održavanja festivala pretvorio u ranorujanski. Za mjesec i pol, točnije 2., 3. i 4.9., Mostar će gorjeti, 12 vrhunskih glazbenika će prodrmati Mostar i napraviti zabavu za pamćenje.

Ove se godine festival održava u samom centru Mostara, na terenu SC Kantarevac, a novina je da je ulazak prvog dana festivala (četvrtak 2.9.) slobodan za sve. Da, besplatan!

Od danas su u prodaji festivalske ulaznice (vrijede za petak 3.9. i subotu 4.9.) po cijeni od 35 KM. Zato odmah osiguraj za ekipu i sebe ulaznice online, u kompletnoj prodajnoj mreži KupiKartu.ba kao i na info pultu Mepas Malla.

Za sve detalje posjetite službenu stranicu festa www.mostarsummerfest.com ili FACEBOOK (https://www.facebook.com/MostarSummerFest) i INSTAGRAM(https://www.instagram.com/mostarsummerfest/) kanale.

Ovog rujna glazbom slavimo život na Mostar Summer Festu. Lijepi dani su pred nama, jer uživati u festivalu nakon godinu i pol dana tišine će biti zaista jedinstvena emocija i posebno iskustvo.

Dobro došli.

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!