ALEN ISLAMOVIĆ @Hastahana park

Datum: 27/08

Mjesto: Hastahana park, Sarajevo

 PRODAJA ULAZNICA NA ULAZU 

Nakon svih ovih godina - Alen Islamović ponovo pred svojom publikom u glavnom gradu BiH! Pjevač najpopularnije EX-YU grupe Bijelo Dugme i fantastičnih Divljih Jagoda održat će veliki solistički koncert po prvi put nakon dugo vremena 27. augusta 2022. u Hastahana Parku u Sarajevu.

Ružica si bila, A i ti me iznevjeri, Lipe cvatu, Nakon svih ovih godina, Đurđevdan, Napile se ulice… i brojni drugi hitovi su klasici koje i nakon nekoliko decenija rado slušaju sve generacije na području bivše Jugoslavije. Čak i neki novi klinci pjevuše uz gitaru u ljetnim noćima prvim ljubavima pjesme koje su obilježile cijeli jedan period u muzičkoj historiji u regionu.

Miljenik publike zbog svog originalnog muzičkog izričaja koji nosi potpis bosanskog šarma izuzetno se raduje ljetnom druženju sa publikom, te će sa muzičarima koji su nekad sačinjavali Divlje Jagode napraviti spektakl!

Alenov koncert u srcu Sarajeva nakon toliko vremena predstavlja sigurno jednu od najpozitivnijih vijesti ovog ljeta, stoga zabilježite 27. august u svojim kalendarima i na jednu noć se vratite u zlatno doba balkanskog rock’n’rolla.

Koncert će biti fantastična muzička završnica manifestacije pod nazivom „Prvi Dani dijaspore Bosne i Hercegovine“, koja se već uveliko priprema.

Broj ulaznica je ograničen.

 

Cijena ulaznica:

REGULAR: 10 KM

FUN PIT: 20 KM

VIP: 40 KM

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!