GIPSY KINGS @ZETRA - Juan A. Samaranch

Datum: 18/03

Mjesto: ZETRA - Juan A. Samaranch, Sarajevo

PRODAJA ULAZNICA NA BLAGAJNOJ ISPRED DVORANE ZETRA


Jedinstveni muzički svjetski sastav, Gremi dobitnici GIPSY KINGS, dolaze u Sarajevo, 18. marta 2023. godine u Olimpijsku dvoranu Zetra. Legendarni sastav iz Francuske će predvodit maestralni Nikolas Rejes (Nicolas Reyes), glavni vokal benda koji je snimio sve najveće hitove ovog jedinstvenog muzičkog benda. 

Nakon uspješno organizovanog koncerta Stinga, produkcijska kuća "Avalon" je odlučila u Sarajevu prirediti još jedan spektakl za pamćenje, te opravdati najavu da će glavni grad Bosne i Hercegovine od sada biti redovno na spisku svjestkih muzičkih imena.

Radeći na koncertu Stinga u Sarajevu, u 13 mjeseci sam proveo više od 90 dana. Bukvalno sa svih strana, u kafićima, restoranima, taksi vozilima slušao sam kako sviraju "Gipsy Kings" i kako Nikolas pjeva. Rekao sam, zašto da ne, hajmo ih dovesti u Sarajevu kad ih Sarajevo već toliko voli. Oni veoma rijetko gdje nastupaju, ali kada nastupaju to su ozbiljne američke turneje ili veliki etno-world festivali po Evropi, pa će Sarajevo i ovoga puta dobiti još jedan ozbiljan muzički spektakl za pamćenje - poručio je Boban Milošeski, vlasnik produkcijske kuće "Avalon".

Ulaznice će biti dostupne u prodaji od 7. decembra putem sistema www.kupikartu.ba, i kompletnoj prodajnoj mreži, a cijene ulaznica će biti od 44 KM, 49 KM i 69 KM dok je cijena za VIP zonu 89 KM.



Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!