PEĐA JOVANOVIĆ - RASPRODANO !!! @Dom Mladih Sarajevo

Datum: 16/03

Mjesto: Dom Mladih Sarajevo, Sarajevo

PEĐA JOVANOVIĆ U SARAJEVU - VELIKI KONCERT 16. MARTA

Pjevač Peđa Jovanović nastavlja koncertnu turneju na Balkanu. Nakon velikog broja uspješnih koncerata duž čitavog regiona, održaće veliki koncert u Sarajevu 16.marta u Domu mladih.

Dupke pune sale, večeri dobre muzike, vesele publike i sjajne energije - ovim riječima bi se možda najbolje mogla opisati atmosfera koju Peđa Jovanović pravi gdje god da se pojavi. Više od dvadeset godina prisutan je na muzičkoj sceni na Balkanu, a mjesecima unazad za njegove koncerte vlada veliko interesovanje publike. Jovanović je koncertnu turneju započeo u Beogradu, a nastaviće je u gradovima: Čačku 6. i 7.marta, potom 8.marta u Nišu, 10.marta nastupa u Novom Sadu, a 16. marta dolazi u Sarajevo.

- Veoma se radujem narednim koncertima, posebno što znam da vlada veliko interesovanje i da publika sa nestrpljenjem isčekuje da održimo koncert. U prilog tome svjedoči činjenica da smo za dva dana prodali dva koncertna dana u Čačku. Uvijek mi je misija da publika sa mojih koncerata ode srećna, nasmijana i vesela – objasnio je Jovanović.

Pet godina Peđa je nastupao sa članovima “Lexington benda”, a publika posljednjih godina uživa u muzičkim obradama koje snima. Do sada je uradio kavere pesama brojnih svojih kolega čiji video klipovi imaju na milione pregleda.

Prvi veliki nastup u Sarajevu Peđa će imati 16. Marta u kultnoj dvorani Dom mladih. Ulaznice za ovaj događaj se mogu kupiti na prodajnim mjestima platforem www.kupikartu.ba, kao i putem portala. 

Vidimo se 16. marta u Sarajevu!

U prodaji su VIP ulaznice - 4 osobe 350 KM VIP ulaznica uključuje, odvojen ulaz, ulaznice za 4 osobe, stol, boca pića po izboru (whiskey/gin/vodka).   

U prodaji su VIP STAJANJE ulaznice - 4 osobe 250 KM VIP STAJANJE ulaznica uključuje, odvojen ulaz, ulaznice za 4 osobe, stol, (flaša vina).

 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!