BOSNA I HERCEGOVINA - ISLAND @Stadion Bilino Polje

Datum: 23/03

Mjesto: Stadion Bilino Polje, Zenica


PRODAJA ULAZNICA KREĆE U PONEDJELJAK OD 12:00 ČASOVA.

ULAZNICE NISU DOSTUPNE NA OSTALIM PRODAJNIM MJESTIMA!

UPUTE ZA KUPOVINU!

Da bi ste izvršili kupovinu ulaznica prvo je potrebno da se registrujete na portalu. Ukoliko ste to već napravili i želite da izvršite kupovinu ulaznica, klikom na dugme sa desne strane „Kupi Kartu“ nastavljate proces kupovine. Odabirom sektora i tribine nastavljate proces kupovine gdje imate mogućnost odabira količine. Nakon toga proces kupovine nastavljate sa odabirom plaćanja gdje unosite svoje podatke od kartice (kreditna/ debitna) i potvrđujete plaćanje.

Nakon uspješnog plaćanja ulaznice dobivate na email adresu koju ste unjeli prilikom registracije. Ulaznice je potrebno odštampati i sa istim idete direktno na ulaz sektora i tribine za koju ste i kupili svoje ulaznice.

Prilikom ulaska na stadion ulaznicu je potrebno pripremiti i okrenuti je prema gore kako bi je čitač mogao skenirati. Ulaznica može biti samo jednom očitana. Svaki ponovni pokušaj očitanja ulaznice NIJE VALIDAN i posjetiocima neće biti omogućen ulazak na stadion.

Svoje ulaznice kupujte ISKLJUČIVO na ovlaštenim prodajnim mjestima (KupiKartu.ba / NFSBiH).

 

CIJENE ULAZNICA

TRIBINA ZAPAD – 30 KM

TRIBINA SJEVER – 20 KM

TRIBINA JUG – 20 KM

TRIBINA ISTOK – 25 KM (Nije dostupno na KupiKartu.ba)Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za BOSNA I HERCEGOVINA - ISLAND u terminu 23.03.2023. u 20:45 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!