BUČ KESIDI @Cinemas Sloga

Datum: 29/06

Mjesto: Cinemas Sloga, Sarajevo

Ovim putem Vas obavještavamo da je koncert grupe Buč Kesidi zakazan za 05.05. u klubu Cinemas Sloga Sarajevo odgođen zbog tragedije u osnovnoj školi u Beogradu. Prenosimo saopćenje benda:
 
Zbog neizrecive tragedije u Beogradu odlažemo sarajevski koncert planiran za 5. maj.
Izražavamo najdublje saučešće porodicama i prijateljima svih poginulih u OŠ ‘Vladislav Ribnikar’, a povređenima želimo brz i uspešan oporavak.
Novi termin sarajevskog koncerta ćemo objaviti kada se za to steknu uslovi.
Dragi ljudi, pazite i čuvajte jedni druge. Da se ovako nešto više nikada i nigde ne ponovi.
Buč Kesidi
 
BUČ KESIDI “SKUPI SNAGU” TURNEJA
Pančevački sastav Buč Kesidi u sklopu svoje ekskluzivne klupske regionalne turneje “Skupi Snagu” dolazi u vaš grad! Koncert je izuzetno ograničenog kapaciteta na kojima ćete moći da uživo po prvi put čujete neke pesme sa novog albuma pored regularnog repertoara!
Pred turneje koja obilazi 12 gradova održaće i velike koncerte u Beogradu na Tašmajdanu i u Novom Sadu u Spensu!
Bend je dostigao regionalnu popularnost, o čemu svedoče milionski pregledi na YouTube-u, posećeni koncerti, kao i nagrade za koje su nominovani i koje su osvojili. Neke od njih su nominacija IMPALE za Evropski nezavisni album godine, GODUM nagrada za najbolje mlade snage 2020, 2020 MAC Awards - Alternativna pop numera godine (za Nema ljubavi u klubu), ELLE Style Awards 2020 - Up-And-Coming Artist nagrada, RUNDA nagrada 2020 - Najbolja pesma (za singl Nedelja ujutru), Adria Muzzik Video Awards - Najbolji video (za spot za pesmu TIHO) i mnoge druge. Bend je prošle godine nastupio na gotovo svim najbitnijim domaćim festivalima a kruna sezone su svakako koncert kod Pobednika u Beogradu i pet uzastopnih rasprodatih koncerata u Zagrebu.
Buč Kesidi je nedavno izbacio dva singla sa predstojećeg trećeg albuma, “Curimo po asflatu” i “Skupi snagu”, koje ćete imati priliku da čujete uživo po prvi put.
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!