LJUBUŠKI OUTDOOR FESTIVAL @Vodopad Kravice

Datum: 25 - 28/05

Mjesto: Vodopad Kravice, Ljubuški

Ljubuški Outdoor Festival u cjelini čini skup sportsko-rekreativnih aktivnosti kojim će se povezati i revitalizirati razasuta kulturno-povijesna i prirodna baština duž natjecateljskih ruta. Paragliding natjecanje, trkačke, biciklističke i trail staze povezuje rijeka Trebižat koja pored svog hidrološkog potencijala baštini i dva prirodna bisera: vodopade Kravicu i Koćušu. Ruta povezuje i nacionalne spomenike kulture, rimski vojni logor na Gračinama i tvrđavu Herceg Stjepana Kosače koje predstavljaju posebno bogatstvo ovog festivala.

 

Festival će nizom predavanja promovirati sportski i zdrav način života u prirodnom okruženju. Također, sva udruženja koja se bave sportsko-rekreativnim aktivnostima na otvorenom imat će priliku prezentirati svoje aktivnosti za vrijeme trajanja festivala na vodopadu Kravica. Ova inovativna i jedinstvena manifestacija u BiH zasigurno će biti značajan poticaj za razvoj i promociju aktivnog destinacijskog turizma u ljubuškom kraju, ali i ostalim sredinama u regiji za razvoj sličnih aktivnosti. 

 

KOTIZACIJE ZA NATJECANJA NA LJUBUŠKI OUTDOOR FESTIVALU:

-        POLUMARATON „DVA SLAPA“ – 30,00KM

-        LJUBUŠKA DESETKA „SKUNASTIKUS“ – 30,00KM

-        BICIKLISTIČKA UTRKA „STIPE“ – 30,00KM

-        BICIKLISTIČKA UTRKA „MARA“ – 30,00KM

-        PARAGLIDING NATJECANJE „KOSAČA“ – 30,00KM

 

Uplatom kotizacije za jednu od navedenih natjecateljskih disciplina nakon prethodno izvršene prijave putem web stranice festivala ostvarujete pravo sudjelovanja u disciplini koju ste odabrali tokom prijave.

 
Više informacija na stranici Ljubuški Outdoor Festival.

 

 

 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!