BOSNA I HERCEGOVINA - LUKSEMBURG @Stadion Bilino Polje

Datum: 20/06

Mjesto: Stadion Bilino Polje, Zenica

 

Cijene karata su 30 KM (tribina zapad), 20 KM (jug i sjever).

NAPOMENA

S obzirom na to da će ulaznice za domaće utakmice „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine biti dostavljane putem elektronske pošte, upozoravamo sve zainteresovane da budu oprezni i karte kupuju isključivo putem zvanične platforme Kupikartu.ba, a ne od eventualnih preprodavača na crnom tržištu.

Ulaznica je obilježena bar kodom koji će biti očitan uređajem za skeniranje prilikom ulaska na priredbu. Po očitanju bar koda ulaznica ne može biti ponovo korištena. Pristup će biti omogućen nosiocu ulaznice koja je prva očitana. Svaki pokušaj ponovnog očitavanja koda sa ulaznice ili njene kopije, bez obzira ko prikazuje ulaznicu, će biti zanemaren a ulazak na priredbu neće biti dozvoljen. Molimo čuvajte ulaznicu na sigurnom mjestu. 

UPUTE ZA KUPOVINU!

Da bi ste izvršili kupovinu ulaznica prvo je potrebno da se registrujete na portalu. Ukoliko ste to već napravili i želite da izvršite kupovinu ulaznica, klikom na dugme sa desne strane „Kupi Kartu“ nastavljate proces kupovine. Odabirom sektora i tribine nastavljate proces kupovine gdje imate mogućnost odabira količine. Nakon toga proces kupovine nastavljate sa odabirom plaćanja gdje unosite svoje podatke od kartice (kreditna/ debitna) i potvrđujete plaćanje.

Nakon uspješnog plaćanja ulaznice dobivate na email adresu koju ste unjeli prilikom registracije. Ulaznice je potrebno odštampati i sa istim idete direktno na ulaz sektora i tribine za koju ste i kupili svoje ulaznice.

Prilikom ulaska na stadion ulaznicu je potrebno pripremiti i okrenuti je prema gore kako bi je čitač mogao skenirati. Ulaznica može biti samo jednom očitana. Svaki ponovni pokušaj očitanja ulaznice NIJE VALIDAN i posjetiocima neće biti omogućen ulazak na stadion.

Svoje ulaznice kupujte ISKLJUČIVO na ovlaštenim prodajnim mjestima (KupiKartu.ba / NFSBiH).
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!