KIKI LESENDRIĆ I PILOTI - SKY SUMMER STAGE @Tuzlanka - krov

Datum: 23/09

Mjesto: Tuzlanka - krov, TUZLA

NOVI TERMIN !!! 

Kiki Lesendrić i Piloti | 23.09.2023. | Sky Summer Stage


Muzičar i kantautor Kiki Lesendrić, koji je sa svojim Pilotima osvojio osamdesete i devedesete godine prošlog stoljeća jedinstvenim autorskim pečatom i pjesmama koje su postale svevremenske, predstavit će i novi studijski album s 10 pjesama.

Dobro došli na Sky Summer Stage, novi koncept noćnog izlaska na najunikatnijoj lokaciju u Tuzli!!

Vidimo se na krovu Tuzlanke! 

______________________________________________________________________________________________________________________

 

Sve ulaznice vrijedit će i za novi datum, a oni koji žele izvršiti povrat ulaznica moći će to učiniti od 13.06. do 30.06.2023. godine.

 

Povrat novca za ulaznice: Ukoliko novi termin događaja ne odgovara, povrat novca moguće je izvršiti isključivo slanjem zahtijeva za povrat novca na email: [email protected] 

 

Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnim mjestima: Za ulaznice kupljene na nekom od kupikartu.ba prodajnih mjesta potrebno je poslati zahtijev za povrat novca na email: [email protected] u zahtijevu je potrebno dostaviti fotografiju ili sken ulaznica, ime i prezime, i transakcijski broj računa na koji će biti izvršen povrat novca.

 

Povrat novca za online kupljene ulaznice: Za karte kupljene online, potrebno je poslati zahtijev za povrat novca na email: [email protected] 

 

Rok za povrat novca od ulaznica je od 13.06. do 30.06.2023. godine.

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!