CRVENA JABUKA @HERCEG Etno Selo Međugorje

Datum: 20/07

Mjesto: HERCEG Etno Selo Međugorje, MEĐUGORJE


Najbolja fešta večeras nas očekuje uz Crvenu jabuku u amfiteatru Herceg etno sela

Koncert se održava na Žerin rođendan, koji je u Hercegovini zadnji put proslavio koncertom prije 23 godine- 20.7.2000. na Kantarevcu u Mostaru

Crvena jabuka večerašnjim nastupom, opravdat će očekivanja i zabaviti sve generacije publike koje će pristići uživati u bezvremenskim hitovima ovog kultnog sarajevskog benda.

Koncert će se održati večeras s početkom u 21 sat u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju i očekuje se prava slavljenička atmosfera benda i publike, budući se održava na rođendan frontmena benda Dražena Žerića Žere.

Žera je svoj rođendan zadnji put u Hercegovini proslavio koncertom prije točno 23 godine, kada je 20.7.2000. održao koncert na Kantarevcu u Mostaru.

Stoga, fanovi ovog benda večeras mogu očekivati najbolju, vrhunsku zabavu uz brojne hitove ovog benda, čiji zvuk mnoge veže za neke lijepe trenutke i sjećanja iz mladosti.

Ulaznice za koncert će biti moguće kupiti i na ulazu u amfiteatar pred sami početak koncerta, no da bi se izbjegle gužve, publici se sugerira da ih kupe i ranije na sljedećim prodajnim mjestima: recepciji Herceg etno sela u Međugorju (do 18 sati), info pultu Mepas Mall-a u Mostaru (do 15 sati) i caffe baru Bell Ami u Ljubuškom.

Kako bi izbjegli hodanje po vrućinama, omogućena je i online kupovina sve do 19 sati preko kupikartu

 


Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!