FRESH WAVE PIKNIK @Banj Brdo :: BL

Datum: 24/06

Mjesto: Banj Brdo :: BL, Banja Luka

 

Freshwave Piknik

 

 

Posljednji vikend u junu mjesecu ove godine rezervisan je za sedmo izdanje Freshwave Piknika na jednoj od najljepših lokacija u regiji Banja Luke – Banj brdo. Uz dnevno-noćne sadržaje i sa više od 12 sati muzičkog programa, predstojeći Freshwave Piknik obara sve svoje rekorde i probija dosadašnje granice!

 

Dnevni program čine prvaci balkanske hip hop scene i itekako dobro poznata imena, koja svoju publiku nikada ali nikada ne ostavljaju ravnodušnom: Ajs Nigrutin i Timbe, Fox, Surreal i Krešo Bengalka!

 

-         Šta dodati više!?

-         Imamo šta!

 

 

Noćni program provozaće nas kroz nezaboravno veče u kojoj će se svojim nastupima upisati Nebs Jack, Machado, Ivan Z i Woodie, a glavna zvijezda večeri je bezvremenski superstar i jedno od najvažnijih imena svjetske elektronske muzičke scene Nick Warren!

 

Nick Warren je i dalje toliko poštovan jer zna kako da zaista usreći publiku, pružajući iznova i iznova maestralne setove i nevjerovatnu energiju, a opet vodeći je negdje gdje nikada ranije nisu bili. To je ono što dolazi sa vizijom i što je jednako važno, a pogotovo u Nick-ovom slučaju, iskustvom. Njegova impresivna karijera dovela je do toga da je objavio prvi „Back to Mine“, sa nevjerovatnih osam albuma za „Global Underground“ i jedan za „Renaissance“. Na čelu je A&R za izdavačku kuću Hope Recordings, i član veoma hvaljenog dua Way Out West. Počevši kao DJ na turneji sa legendarnim trip hoperima Massive Attack, izgradio je ime koje mu je om ogućilo rezidenciju u super klub Cream, nastupe na svakom podijumu na planeti koji drži do sebe i do prirodne pozicije jednog od najcenjenijih DJ-eva na svijetu.

 

Ulaznice za predstojeće izdanje Freshwave Piknika u pretprodaji po cijeni od 15KM, dostupne su na ticket servisu kupikartu.ba, a na dan događaja ulaznice će biti dostupne na ulazu po cijeni od 20KM.

 

  

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!