KARLOVAČKO CRASH FEST @Kreševo

Datum: 11 - 12/08

Mjesto: Kreševo, Kreševo

 

Karlovačko Crash fest sprema se za svoje drugo izdanje. Nakon odlične atmosfere prošle godine, za ovu se priprema još veći broj aktivnosti, a najviše pažnje privlače dvije festivalske večeri gdje su u centru pažnje nastupi grupa Let 3, Yu grupe, Ede maajke i M.O.R.T.-a.

Festival počinje 11.08. na centralnoj festivalskoj lokaciji već u 12:00 nastupom DJ-a, dok će festivalski kamp biti otvoren od ranih jutarnjih sati. Nakon uvodnog zagrijavanja i cjelodnevne zabave uz DJ-a u večernjim satima slijede nastupi bendova. Na scenu prvi izlaze Neo stereo i Domino Effekt, a epicentar prve večeri festivala je nastup kultne YU grupe koju nema potrebe posebno predstavljati, a Dragi i Žika će se sa svojom ekipom pobrinut da noć bude nezaboravna. Noć ovdje ne staje, na scenu će se više puta vraćati svi izvođači, a sve će dodatno začiniti DJ-evi na after party-u do jutarnjih sati.

Subotnje jutro počet će laganim otpuštanjem u kampu uz besplatni doručak za sve sudionike te brojne aktivnosti kojim možete ispuniti dan. Tu su bicikliranje, planinarenje, speleologija, obilazak kulturnih znamenitosti Kreševa i gastro ponude ili jednostavno uživanje u prirodi kampa.

Dizanje atmosfere u kampu kreće već od 10:00 i uz cjelodnevni party polako ćemo dočekati drugu festivalsku večer. Dobro poznati R.O.S.T. koji je prošle godine pokupio brojne simpatije i postao miljenik publike otvorit će sezonu odličnih bendova. Nakon njih dolazi M.O.R.T. i oni će na svoj će način podignuti atmosferu, a najbolji uvod za glavne zvijezde večeri bit će Edo maajka. Ono što će mnogi išekivati je konačno Let 3 koji će na svoj način učiniti da noć bude nezaboravna.

Prodaja karata u sistemu kupikartu.ba i na prodajnim mjestima. Promotivna cijena ulaznica do 15.8. je 10,00 za prvu večer i 15,00 za drugu dok je karta za oba dana 20,00 KM uz besplatan kamp. Cijene dodatnih aktivnosti bit će objavljene naknadno.

 

  

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!