ZORAN KESIĆ - SARAJEVO @BKC - SARAJEVO

Datum: 18/11

Mjesto: BKC - SARAJEVO, Sarajevo

KESIĆ 18. NOVEMBRA U SARAJEVU  

Nakon niza uspješnih nastupa i velikog interesovanja popularni Zoran Kesić ponovo u BiH sa svojom hit predstavom “Priče i pjesme”

Zoran Kesić, jedno od najpoznatijih regionalnih TV lica i jedan od najcjenjenijih satiričara i humorista ponovo dolazi u BiH sa predstavom “Priče i pjesme”.

-       SARAJEVO - 18. novembra u sali Bosanskog kulturnog centra u Sarajevu u 20 sati.


“Priče i pjesme” je humoristična predstava koja kombinuje elemente stand-up komedije, pozorišta, improvizacije, kabaretskog programa sa izvođenjem pjesama i interakcije sa publikom.

U svojim nastupima, Kesić na zabavan, satiričan i oštar način obrađuje teme poput politike, korupcije, religije, nacionalnih mitova, penzionera, muško-ženskih odnosa, umjetnosti, medija i društvenih mreža. Kesić se poigrava sa stereotipima, balansira na granici politički korektnog, ne plašeći se da u satiričnom maniru otvori i najbolnije teme.

Kesić za svaki nastup priprema dio materijala namijenjen baš toj državi i gradu u kome nastupa, te se time dotiče lokalno aktuelnih tema na sebi svojstven način.

Sve predstave u Sarajevu su mjesec dana prije nastupa bile rasprodate, što dovoljno govori o interesovanju za njegove izvedbe.

Ulaznice već danas možete kupiti na biletarnicama BKC Sarajevo kao i putem sistema kupikartu.ba 

Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za ZORAN KESIĆ - SARAJEVO u terminu 18.11.2023. u 20:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!