DRAGANA MIRKOVIĆ @DVORANA PEKI

Datum: 11/02

Mjesto: DVORANA PEKI, Pale

 

U okviru obilježavanja četrdeset godina uspješne karijere  u kojoj je ostavila neizbrisiv trag u muzici, pružila ogromnu ljubav publici, te pomjerala granice na svim poljima, Dragana Mirković jedinstvena zvezda u region nastavlja svoju turneju nakon beogradske arene, prvim svojim koncertom u BiH na Palama u dvorani Peki.

 

Dragana  je tokom decenija bavljenja poslom uspela da snimi na desetine hitova, obori rekorde u prodaji albuma, održi koncerte koji su predstavljali revoluciju u muzičkom, produkcionom i tehničkom smislu, a da pritom nijednog trenutka ne zaboravi ko je, odakle potiče, i da sve vreme predstavlja uzor milionima ljudi, ne samo u muzici već i u svim ostalim segmentima života.

 

Skromna žena raskošnog talenta, Dragana je uspela da u mnogo navrata čak i u godinama podjela ujedini region u pesmi, ljubavi i poštovanju.

 

I ovoga puta, u toj misiji, Dragana će povezati Balkan svojom turnejom „Do poslednjeg daha" kojom će obeležiti četrdeset godina druženja sa publikom.

 

Prvi koncert u okviru ove turneje pod nazivom “Do poslednjeg daha” u Bosni i Hercegovini pripao je Palama 11.2.2024. godine te vas pozivamo da na najbolji način, a to je prisustvom ovom koncertu započnete Novu godinu.

 

Poznata kao neko ko se trudi da publici uvek pruži više, Dragana će i ovoga puta publici prirediti muzičko-scenski događaj za nezaborav, uz dosad neviđene tehničke inovacije i dobro poznate megahitove koji su obilježili njenu karijeru.

 

Svoje karte možete kupiti putem sistema kupikartu.ba

 

Cijene karata u pretprodaji su:

PARTER:  15KM- zona iza vip zone na parteru

TRIBINA:  20KM- bočne tribine

VIP REGULAR:  50KM (barski stolovi, usluge konobara)

VIP EXCLUSIVE:  70KM (prva 3 reda od bine, barski stolovi, usluge konobara)

 

Sve informacije na  065 000 909 

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!