ACO PEJOVIĆ @Hotel VUČKO

Datum: 23/02

Mjesto: Hotel VUČKO, Jahorina

Sa ponosom vam predstavljamo i otkrivamo jednog od izvođača za treću sezonu najbolje zabave na planini!

Jedan od najpopularnijih izvođača današnjice Aco Pejović održaće će svoj nastup 23.2.2024. godine.
 
Cijene karata po zonama su:
 
PLATINUM ZONA
 
PLATINUM ZONA 300KM- PRVI RED OD BINE- stolovi za sjedenje frontalno i bočno od bine  Minimalan broj mjesta u ovoj zoni je 10 osoba za stolom i mogu se kupiti samo zajedno.
 
PLATINUM ZONA 250KM-DRUGI RED OD BINE-stolovi za sjedenje frontalno i bočno od bine  Minimalan broj mjesta u ovoj zoni je 10 osoba za stolom i mogu se kupiti samo zajedno.
 
PLATINUM ZONA 200KM-TREĆI RED OD BINE- stolovi za sjedenje frontalno i bočno od bine.  Broj mjesta u ovoj zoni je 10 osoba za stolom i mogu se kupiti pojedinacne ulaznice s tim da imate u vidu da za stolom ukoliko ne kupujete kompletan broj ulaznica sjedite sa nekim iz drugog društva za stolom.
 
 
GOLD ZONA 150KM- visoki barski stolovi bez stolica frontalno i bočno od bine iza PLATINUM zone.  Broj mjesta u ovoj zoni je maksimalno 5 osoba za stolom. 
 
SILVER  ZONA 100KM- visoki barski stolovi bez stolica sa maksimalnim brojem osoba za stolom od 6 osoba. 
 
Mjesto i zone birate online i na taj način vršite kupovinu. U ZONAMA GOLD I SILVER kupovinom ulaznica manje od maksimalnog broja bićete spojeni sa nekim drugim osobama za stolom.
 
Kako bismo obezbjedili maksimalan ugođaj broj mjesta za stolom u bilo kojoj zoni nije moguće povećavati od maksimalno naznačenog.
 
Vidimo se na planini!!!
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!