JELENA ROZGA @Hotel VUČKO

Datum: 17/02

Mjesto: Hotel VUČKO, Jahorina

 

Sa ponosom vam predstavljamo i otkrivamo još jednog od izvođača za treću sezonu najbolje zabave na planini!

 

Jedan od izvođača koji zasigurno pravi odličnu zabavu i zagrije atmosferu je svakako fenomenalna Jelena Rozga koje će svoj nastup održati 17.02.2023. u hotelu Vučko.

 

 

Cijene karata po zonama su:

 

PLATINUM ZONA

 

PLATINUM ZONA 250KM - PRVI RED OD BINE - stolovi za sjedenje frontalno i bočno od bine  Minimalan broj mjesta u ovoj zoni je 10 osoba za stolom i mogu se kupiti samo zajedno.

 

PLATINUM ZONA 200KM - DRUGI RED OD BINE - stolovi za sjedenje frontalno i bočno od bine  Minimalan broj mjesta u ovoj zoni je 10 osoba za stolom i mogu se kupiti samo zajedno.

 

PLATINUM ZONA 150KM - TREĆI RED OD BINE - stolovi za sjedenje frontalno i bočno od bine.  Broj mjesta u ovoj zoni je 10 osoba za stolom i mogu se kupiti pojedinacne ulaznice s tim da imate u vidu da za stolom ukoliko ne kupujete kompletan broj ulaznica sjedite sa nekim iz drugog društva za stolom.

 

 

GOLD ZONA 120KM - visoki barski stolovi bez stolica frontalno i bočno od bine iza PLATINUM zone.  Broj mjesta u ovoj zoni je maksimalno 5 osoba za stolom. 

 

SILVER  ZONA 80KM - visoki barski stolovi bez stolica sa maksimalnim brojem osoba za stolom od 6 osoba. 

 

Mjesto i zone birate online i na taj način vršite kupovinu. U ZONAMA GOLD I SILVER kupovinom ulaznica manje od maksimalnog broja bićete spojeni sa nekim drugim osobama za stolom.

 

Kako bismo obezbjedili maksimalan ugođaj broj mjesta za stolom u bilo kojoj zoni nije moguće povećavati od maksimalno naznačenog.

 

Vidimo se na planini!

Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!