ALEKSANDRA PRIJOVIĆ :: ZENICA @Arena Husejin Smajlović Zenica

Datum: 12/04

Mjesto: Arena Husejin Smajlović Zenica, Zenica

Nakon 3 rasprodane beogradske arene, 5 rasprodanih zagrebačkih arena, 3 rasprodana koncerta u Nišu, rasprodane tri sarajevske Zetre i dvije dvorane Mejdan u Tuzli, Aleksandra Prijović nastavlja sa turnejom u BiH i to u zeničkoj Areni! Turneja od "OD ISTOKA DO ZAPADA" je zasigurno izazvala lavinu pozitivnih utisaka, te vas ovim putem pozivamo da zajedno sa nama doživite iskrenu emociju, svjetsku produkciju i scenografiju kakvu nam samo Aleksandra može prirediti!

Cijena karata u pretprodaji po zonama su:

 

1. FAN PIT ZONA- ova zona podrazumijeva zonu ispred same bine. Cijena ulaznice je 30KM po osobi.

 

2. VIP ZONA- podrazumijeva zonu iza FAN PIT zone sa visokim barskim stolovima sa 4-6 osoba za stolom. Ova zona podrazumijeva i poseban VIP ulaz, mjesto za barskim stolom, uslugu konobara i smještaja. CIJENA: 60KM PO OSOBI.

 

3. TRIBINE - CIJENA: 25KM PO OSOBI (promo cijena za prvih 300 ulaznica)

 

4. PARTER- podrazumijeva zonu iza VIP zone na parteru. CIJENA 20KM (promo cijena za prvih 300 ulaznica)

 

5. VIP TRIBINA- podrazumijeva bočnu izdvojenu tribinu sa najboljim pogledom na binu koja ima poseban ulaz i strogo ograničen broj mjesta. CIJENA 70KM PO OSOBI.

 

6. VIP LOŽE- ova zona podrazumijeva izdvojeni dio u arena koji ima poseban ulaz i sopstvenu ugostiteljsku uslugu. CIJENA 100KM PO OSOBI.

 

Informacije 065 000 909 Vaš Travel 4 fun 

Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za ALEKSANDRA PRIJOVIĆ :: ZENICA u terminu 12.04.2024. u 21:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!