ZLATAN KARIĆ @Cinemas Sloga

Datum: 19/04

Mjesto: Cinemas Sloga, Sarajevo

Nakon objavljenog prvog albuma Zlatana Karića - Let Love Be Your Game na gramofonskoj ploči i CDu, 19.04. biće održana i koncertna promocija u sarajevskom klubu Cinemas Sloga.

Za ovu priliku, Zlatan priprema bend u proširenom sastavu i najavljuje noć za pamćenje. Dođite da zajedno uživamo u hitovima Irie, Let love be your game, Otvaram oči, Falling, Gradjanin uzoran, Wipe Yo Ego, Glas andjela i You destroy me.
Prodaja ulaznica počinje u srijedu 03.04. u 12h na dobro poznatim prodajnim mjestima: Sarajevo Disk Music Shop, biletarnice Plato Skenderija i BKC te kupikartu.ba.
Zlatan Karić - pjevač, kantautor i muzičar iz Bosne i Hercegovine.Zlatan Karic je talentovani kantautor koji osvaja muzički svijet! S njegovim zadivljujućim glasom i duboko emocionalnim tekstovima, ovaj umjetnik je postao jedan od najuzbudljivijih na sceni. Poznat je kao sjajan performer s energičnim nastupom. Ovaj pjevač i tekstopisac zna kako se povezati s publikom i ostaviti trajan utisak.
Njegov prvi samostalni album "Let love be your game" je zaradio pohvale kritičara i stvorio predanu bazu obožavatelja.
Zlatanov album je putovanje kroz ljudsko iskustvo. Njegovi singlovi su sedmicama bili na vrhu svih relevantnih bosanskohercegovačkih top listi te na regionalnim radio stanicama. Zlatanova muzika je jedinstvena mješavina različitih žanrova. Uz iskrene tekstove i zarazne melodije, muzika ovog kantautora ima univerzalnu privlačnost koja nadilazi granice i govori srcu slušatelja posvuda.
Zlatan uživo nastupa s bendom koji čine: Duško Kostić (drum), Faruk Smajlović (piano), Boris Marković (bass), Emir Adilović(guitar), Anes Zukić (guitar).
U sjajnom repertoaru autorskih pjesama i svjetskih hitova, kao i Zlatanovom
prepoznatljivom scenskom nastupu, uživati će svi oni koji očekuju fenomenalnu zabavu i nezaboravan muzički doživljaj.
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!