BOŽO VREĆO @BKC - SARAJEVO

Datum: 06/12

Mjesto: BKC - SARAJEVO, Sarajevo

  Božo Vrećo u BKC-u



Kralj sevdaha Božo Vrećo 6. decembra ponovno će zasjati na pozornici sarajevskog BKC-a. 


Vreću nazivaju lirskim tenorom s anđeoskim glasom. On ne samo da pjeva, već stvara čaroliju na pozornici. Njegova glazba nije samo zvuk, već putovanje kroz najdublje emocije ljudskog srca. Svjetski mediji poput francuskog ARTE-a, američkog New York Timesa i španjolskog El Periodica hvale njegov jedinstveni pristup glazbi, nazivajući ga "ikonama slobode" čiji glas "miluje duše i otvara srca".


Ne čudi stoga što su ulaznice za njegov prošlogodišnji koncert u Sarajevu bile rasprodane u rekordnih sedam sati. Vrećo pjeva o ljubavi, čežnji, tuzi i samoći, stvarajući svaku stihu kao iskrenu ispovijest. Njegova suradnja s vrhunskim umjetnicima rezultirala je novim sevdalinkama koje obožava sve veća publika, od starih klasika do novih melodija.


No, Božo Vrećo nije samo glazbenik. On je umjetnik koji istražuje granice glazbe, baleta i opere, te stvara dokumentarne filmove o sevdahu, obogaćujući ga svojim avangardnim pristupom. Njegova glazba nosi u sebi duh sevdaha oslobođenog, a njegovi koncerti su prava sufička trans-sedmičenja koja oslobađaju emocije i stvaraju val ljubavi i katarze među publikom.


Božo Vrećo je više od pjevača - on je interpretator modernog karasevdaha koji spaja različite glazbene sfere poput jazza, bluesa i duhovne glazbe. Njegova dualnost čini ga jedinstvenim umjetnikom, spajajući tradiciju i suvremenost na način koji osvaja srca diljem svijeta.


Doživite čaroliju Bože Vreće u srcu Sarajeva i dopustite da vas njegov glas odvede na putovanje kroz najdublje emocije ljudskog srca.


Karte možete kupiti preko sistema Kupikartu.ba. Ulaznice su u prodaji od 20.5.2024. 


Korak 1/4

Klikom na link Kupi kartu započinjete proces kupovine karata za BOŽO VREĆO u terminu 06.12.2024. u 20:00 .

Kupi kartu
Prodajna mjesta

Pored online kupovine svoje karte možete kupiti i na našim prodajnim mjestima. Potražite nas i u Vašem gradu!