VLATKO STEFANOVSKI I MIROSLAV TADIĆ - PROLONGIRANO !! @Dom Mladih Sarajevo

Date: 31/03

Location: Dom Mladih Sarajevo, Sarajevo

Legendarni duo na gitarama Vlatko Stefanovski & Miroslav Tadić  dolaze u Sarajevo 2021 godine!

 

NAKON TRI BEZUSPJEŠNA POKUŠAJA DA  SE ODRŽI KONCERT DUA „VLATKO STEFANOVSKI & MIROSLAV TADIĆ“  U SARAJEVU, PRIMORANI SMO PROLONGIRATI KONCERT ZA SLJEDEĆU GODINU ( 2021).

Rok za povrat novaca je 15.11.2020.

UKOLIKO NE VRATITE ULAZNICE DO TOG DATUMA, SMATRAT ĆE SE DA ZADRŽAVATE SVOJU ULAZNICU ZA NOVI ZAKAZAN TERMIN TE POVRAT NEĆE BITI MOGUĆ.

POVRAT NOVCA ZA KUPLJENJE  ULAZNICE NA PRODAJNIM MJESTIMA ARTIKULACIJA BKC I PLATO SKENDERIJA  INFORMACIJE MOŽETE DOBITI NA BROJ TELEFONA +387 62 809467 

 

ULAZNICE KUPLJENJE ZA DOSADAŠNJE DATUME NA PRODAJNIM MJESTIMA: u sistemu KupiKartu.ba, na platou Skenderije te na blagajni BKC-a, VRIJEDIT ĆE I ZA NOVE DATUME!

RAZLOG DOSADAŠNJIH OTKAZIVANJA I NOVOG DATUMA U 2021 GODINI  JE TRENUTAČNA SITUACIJA SA VIRUSOM COVID-19 TE MJERE DONEŠENE ZA SUZBIJANJE ŠIRENJA VIRUSA.

 

HVALA NA RAZUMIJEVANJU U OVIM TEŠKIM TRENUTCIMA ZA SVE NAS!

VIDIMO SE 31.03.2021. U DOMU MLADIH U SARAJEVU!

 

31.03.2021. Dom Mladih Sarajevo u 20 sati!

 

Jedan od najboljih gitarskih projekata ovog prostora, zakazao je turneju u 2021. godini na kojoj  će predstaviti svoja umijeća na pozornici u Tuzli, Sarajevu, Zenici i Mostaru. Početak turneje zakazan je za kraj marta 2021. godine.

Uspješna suradnja izmeđuStefanovskog i Tadića započela je još 1998. godine, kada su zajedno realizirali album pod nazivom Kruševo. Nakon toga uslijedio je veliki koncert u Beogradu, u Sava Centru „Live in Belgrade“. Virtuozni duo surađivao je i s bugarskim kavalistom Teodosijem Spasovom u sklopu njihovog trećeg zajedničkog projekta.

Ovim koncertnim nastupima dvojica gitarskih virtuoza predstaviti će svoju jedinstvenu kombinaciju flamenca, instrumentalne rock, blues, jazz i etno jazz glazbe koju izvode sa superiornom preciznošću i neviđenom energijom. Njihova suradnja otkriva novu stranu zvuka akustične gitare, stvarajući novu paletu zvukova u kojoj miješanju lokalno i globalno; tradicijsko i univerzalno, s ciljem istraživanja tradicionalne makedonske glazbe, makedonskih ritmova i melodike u kombinacije sa suvremenim svijetom glazbe. Vlatko Stefanovski, kao jedan od najvećih gitarističkih virtuoza ovih prostora i Miroslav Tadić, koga je i „Guitar Player Magazine“ uvrstio među 30 najboljih svjetskih gitarista, jamče nezaboravne gitarske koncerte, strastvenu energiju i ugodno druženje.

Ulaznice u prodaji u sistemu KupiKartu.ba, na platou Skenderije te na blagajni BKC-a.

 

 


Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!