STING @ZETRA - Juan A. Samaranch

Date: 02/10

Location: ZETRA - Juan A. Samaranch, Sarajevo

 

ULAZNICE KUPLJENE ZA DATUM 19.03.2022. GODINE VAŽE ZA NOVI TERMIN 02.10.2022. ULAZNICE NIJE POTREBNO MIJENJATI !

ULAZNICE KOJE SU KUPLJENE ONLINE (E-ULAZNICE/E-TICKET) JE POTREBNO ISPRINTATI! 


DOPUNSKI KONTIGENT ULAZNICA ZA KONCERT STINGA U SARAJEVU

Od srijede 18. maja, u prodaju će biti pušten dopunski kontigent ulaznica za dugo očekivani koncert Stinga u Sarajevu. Zbog prolongiranja martovskog dijela turneje, koncert u Sarajevu je pomjeren za 02. oktobar, te je određeni broj publike izvršio povrat novca što je omogućilo vraćanje limitiranog broja ulaznica u promet. Ulaznice će biti dostupne od 9 sati ujutro na svim bilateralnicama platforme www.kupikartu.ba, kao i putem portala.

 

“U danima koji su bili određeni za povrat novca nakon pomjeranja datuma koncerta, na biletarnice je vraćeno svega 1100 ulaznica za koncert Stinga u Sarajevu. Najveći broj ulaznica je za parter, mada su i ostale zone na raspolaganju, s toga savjetujemo svima koji svoje ulaznice nisu osigurali na vrijeme da požure sa kupovinom”, poručili su iz produkcijske kuće Avalon.

 

Ulaznice su dostupne po istim cijenama, i to:
 

Parter - 69KM
Fan Pit -  99KM

Koncert u Zetri će trajati dva sata i biće sastavljen od Stingovih najvećih hitova (Every Breath You Take, Message In A Bottle, Englishman in New York, Fragile, Shape Of My Heart, Desert Rose) ali će istovremeno biti i promocija novog albuma The Bridge koji je obljavljen 19. novembra pjesma “Rushing Water” je već postala svjetski radijski hit. Kao specijalni gost, koncert će otvoriti 45-minutni nastup Joe Sumnera sa svojim bendom.

Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!