KASTEL ROCK FEST @Tvrđava Kastel

Date: 08 - 11/06

Location: Tvrđava Kastel, Banja Luka

PROLONGIRANO!!!
 
OBAVJEŠTENJE O PROLONGIRANJU KASTEL ROCK FEST - A
 
Poštovani predstavnici medija, cijenjene kolege, saradnici, prijatelji, draga publiko,
 
Ovim putem vas obavještavamo da smo zbog nepovoljnih vremenskih uslova i iste takve vremenske prognoze do kraja ove sedmice, prinuđeni da sve programske sadržaje u okviru ovogodišnjeg jubilarnog 15. Kastel Rock Fest - a prolongiramo i omogućimo da proslava ovog velikog jubileja protekne na najbolji mogući način.
 
Održavanje samog festivala, od ideje do realizacije, zahtijeva visok nivo organizacije, a kako bismo svima koji su dio najdugovječnijeg banjalučkog muzičkog festivala, priuštili spektakl za pamćenje, odlučili smo da sačekamo povoljnije vremenske uslove i da sve rizike izazvane spoljnim uticajima svedemo na minimum.
 
Zato vas ovim putem molimo za razumijevanje, jer uskoro donosimo više detalja o novim datumima održavanja Kastel Rock Fest - a.
 
Nove datume koncerata, centralni program festivala, prateći program festivala, ali i dnevni program festivala, objavićemo na našim društvenim mrežama, ali i dostaviti u saopštenjima medijima.
 
U slučaju da i u novim terminima bude nepovoljna vremenska prognoza, obezbijedićemo alternativnu lokaciju održavanja festivala. 
 
Posjetioci koji su do sada kupili ulaznice, iste će moći da iskoriste u novim terminima festivala, kao i da izvrše povrat novca, na lokacijama na kojima su kupili ulaznice.
 
Za sve informacije, možete nam se obratiti putem mejla [email protected]
 
Kastel Rock Fest Team


Jubilarno petnaesto izdanje Kastel Rock Fest - a biće održano od 8. do 12. juna na Tvrđavi Kastel. 

Više od 10 koncerata velikih regionalnih muzičkih imena, izložbe, promocije, panel diskusije, edukativne radionice, ali i mnogo plesa i najbolje zabave, očekuje vas u 5 festivalskih dana. 

 

8.6.2022. ZAGRIJAVANJE - DAY 

Đorđe David
Death Saw
Ivana Peters

9.6.2022. DAY 1

Aerodrom
Neno Belan & Fiumens
Neverne bebe

10.6.2022. DAY 2

Ana Stanić
Vatra
Kiki & Piloti 

11.6.2022. DAY 3

Ebner
Deca loših muzičara
The Best Beat 

 

12.6.2022. - ZATVARANJE FESTIVALA

Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!