KIKI LESENDRIĆ I PILOTI - SKY SUMMER STAGE @Tuzlanka - krov

Date: 23/09

Location: Tuzlanka - krov, TUZLA

NOVI TERMIN !!! 

Kiki Lesendrić i Piloti | 23.09.2023. | Sky Summer Stage


Muzičar i kantautor Kiki Lesendrić, koji je sa svojim Pilotima osvojio osamdesete i devedesete godine prošlog stoljeća jedinstvenim autorskim pečatom i pjesmama koje su postale svevremenske, predstavit će i novi studijski album s 10 pjesama.

Dobro došli na Sky Summer Stage, novi koncept noćnog izlaska na najunikatnijoj lokaciju u Tuzli!!

Vidimo se na krovu Tuzlanke! 

______________________________________________________________________________________________________________________

 

Sve ulaznice vrijedit će i za novi datum, a oni koji žele izvršiti povrat ulaznica moći će to učiniti od 13.06. do 30.06.2023. godine.

 

Povrat novca za ulaznice: Ukoliko novi termin događaja ne odgovara, povrat novca moguće je izvršiti isključivo slanjem zahtijeva za povrat novca na email: [email protected] 

 

Povrat novca za ulaznice kupljene na prodajnim mjestima: Za ulaznice kupljene na nekom od kupikartu.ba prodajnih mjesta potrebno je poslati zahtijev za povrat novca na email: [email protected] u zahtijevu je potrebno dostaviti fotografiju ili sken ulaznica, ime i prezime, i transakcijski broj računa na koji će biti izvršen povrat novca.

 

Povrat novca za online kupljene ulaznice: Za karte kupljene online, potrebno je poslati zahtijev za povrat novca na email: [email protected] 

 

Rok za povrat novca od ulaznica je od 13.06. do 30.06.2023. godine.

Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!