SAŠA MATIĆ @ZETRA - Juan A. Samaranch

Date: 08/03

Location: ZETRA - Juan A. Samaranch, Sarajevo

PRODAJA ULAZNICA NA ULAZU A - DVORANA ZETRA !

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da “Travel 4 Fun” d.o.o. organizuje drugi veliki solistički koncert SASE MATIĆA,  8.Marta 2024. u hali Zetra u Sarajevu. 

Već dve decenije, Saša Matić važi za jednog od najboljih pevača na našoj muzičkoj sceni, koji je taj imidž izgradio zahvaljujući svom velikom profesionalizmu, harizmatičnosti, dobrim pesmama i izvanrednom i jedinstvenom glasu.

Ovaj koncert, koji će po mnogo čemu biti jedinstven i autentičan,predstavljaće „reprizu“ spektakla, kao i promociju novog albuma „Kad prodje sve“  i naravno veliki uspeh dugogodišnje uspešne karijere jednog od najkvalitetnijih i najpopularnijih pevača domaće folk scene, prepoznatljivog po velikom broju hitova, odličnim vokalnim mogućnostima i dobroj atmosferi na koncertima i nastupima kako u našoj zemlji, tako i u inostranstvu. 

Saša Matić se velikom brzinom probio do zvezda, zahvaljujući dobrom glasu i pesmama. Završio je nižu i srednju muzičku školu, a prvi susret sa publikom imao je davne 1994. godine u Beogradu. Odmah po snimanju prvog albuma 2001.godine, održao je spektakularan koncert u prepunom Domu Sindikata sto je potvrdilo njegov kvalitet i popularnost jer su retki oni koji samo jednim albumom steknu ogromno poverenje publike. Pobedio je na Budvanskom festivalu 2003. godine sa pesmom „Moj grad“, sa kojom je iste godine osvojio prvo mesto i na festivalu „Ohridski Trubaduri“ u Makedoniji. U to vreme, san svakog pevača je bio da do poslednjeg mesta napuni Sava Centar, što je Saši Matiću pošlo za rukom 2003. godine posle objavljenog trećeg albuma. Snimio je mnogobrojne duete, gostovao velikom broju pevača na koncertima, osvojio mnogobrojne nagrade za pevača godine, hit godine i album godine...Njegovi veliki  hitovi su: „Maskara“, „Kad ljubav zakasni“, „Neke ptice nikad ne polete“, „Ko te ljubi ovih dana“, „Ruzmarin“, „Poklonite mi nju za rođendan“, 

„Ko si ti“ , „Kad prodje sve“kao i mnogi drugi. Drugi po redu Sasin koncert u sarajevskoj Zetri gde se opet očekuje rekordna posećenost bice SPEKTAL nalik onome od pre 5godina godine, kada je Zetra bila rasprodata 20.dana pre, a opet bice sacinjena potpuno novim segmentima produkcije kako svetlosne tako i zvucne koja do sada nije vidjena na nasim koncertima. 

Klubova, splavova, proslava i kafana bilo je mnogo, a želja za velikim koncertima je za svakog izvodjaca posebna i jedna, kao i da bude najbolji u svom poslu koliko je to moguće. Za Sašu ne postoji nemoguće, baš zato je naš sledeći zajednički cilj  ZETRA-Sarajevo 08.mart 2024.  i obaranje sopstvenog rekorda!


KARTE ZA OVAJ KONCERT MOZETE KUPITI ON LINE : kupikartu.ba i na prodajnim mjestima, kao i u slobodnoj prodaji: ARTIKULACIJA PLATO SKENDERIJA, ARTIKULACIJA BKC, FERHADIJA (ISPRED TRŽNICE)

 

Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!