THE FRAJLE :: SARAJEVO @BKC - SARAJEVO

Date: 26/05

Location: BKC - SARAJEVO, SARAJEVO

 PROLONGIRANO - NOVI TERMIN 26.05.2024

Kupljene ulaznice važe za novi termin! 

Povrat novca!

- Za karte kupljene online potrebno je poslati kratki zahtjev na [email protected]

- Za karte kupljene na nekom od naših prodajnih mjesta potrebno je dostaviti na [email protected] fotografiju ili sken ulaznica, puno ime i prezime, uz transakcijski broj računa na koji povrat može biti izvršen.

The Frajle- Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča, regionalna senzacija iz Novog Sada, osvajaju publiku još od 2009. godine. Muzički stil prožet je pop zvukom, swing ritmovima, panonskom melanholijom, ženskom duhovitošću, magičnim višeglasjem i originalnom interpretacijom. Ambasadorke dobre zabave, kako ih još nazivaju, pune koncertne dvorane gde god da se pojave, trenutno jedan od koncertno najaktivnijih bendova koji podjednako osvajaju srca publike u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Hrvatskoj,  Makedoniji, Crnoj Gori,  i Sloveniji. Među njihovim zapaženim nastupima u proteklom periodu bili su koncerti u SAD, Austriji, Belgiji, Holandiji, Mađarskoj, Kanadi, Francuskoj i drugim zemljama.

Bend sa svojih 7 studijskih izdanja ima jedinstveni autorski pečat koji se čuje u numerama „Ich liebe dich”, „Štiklice”, „Fina”, „Kad se ljubimo”, „Ljubav na dar”, „Tamburaši”, ali takođe sa obradama drugih izvodjača, ovaj bend svrstavaju u kategoriju interpretatora koji na najoriginalniji način mogu izneti pesme kao što su „Meni trebaš ti” ili tradicionalne pesme kao što su „Jovano Jovanke”, te “Tri metera somota” ili “Evo banke, cigane moj” .
Frajle su prepoznatljive i po svom jedinstvenom scenskom nastupu, kao i upečatljivim kostimima, te kao muzičku podršku imaju najbolje muzičare iz regiona.
 
Step 1/4

By clicking on the Buy a Ticket button you begin the process of purchasing tickets for THE FRAJLE :: SARAJEVO on 26.05.2024. 20:00 .

Buy a ticket
Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!