SLOGA TEATAR: Influenserka by Ivana Vojinović @Cinemas Sloga

Date: 18/04

Location: Cinemas Sloga, Sarajevo

 Prodaja ulaznica i rezervacija stolova: Sarajevo Disk Music Shop, Privredni grad Skenderija.

Prodaja: Biletarnice Plato Skenderija i BKC, kupikartu.ba.
Prva godišnjica i četvrto izvođenje predstave u Sloga Teatru!!!!
INFLUENSERKA, SVE O ŽIVOTU NA DRUŠTVENIM
MREŽAMA I ŽIVOTU VAN NJIH
Pod uticajem društvenih mreža živimo već preko deset godina i taj trend ne pokazuje znake zaustavljanja. Taman smo se navikli na Facebook i Instagram, a onda se pojavio Tik Tok i podigao igru na skroz drugi nivo te povećao našu minutažu na društvenim mrežama višestruko.
Došlo je vrijeme da malo odložimo svoje telefone i vratimo se starom dobrom pozorištu gdje je sve živo, a ništa nije virtualno. Gdje možemo otvoriti teme društvenih mreža bez da se dopisujemo ili postujemo. Pravi „story“ koji traje duže od trideset sekundi i „live“ koji je zaista uživo, ali ne na Tik Toku. Mjesto gdje su ruže prave ruže, a ne giftovi.
Da „live“ opet bude uživo
Ivanu Vojinović trenutno možemo da gledamo u hit seriji na „Rubu pameti“, a pozorišnim daskama se vraća nakon duge tri godine. Korona jeste zaustavila život na kratko, ali ne i želju da se opet vidimo i da razmjenjujemo stvarna osjećanja. Mnogo toga se toga desilo u međuvremenu i sve je to stalo u ovu predstavu koju je pripremila sa kolegom Admirom Crvčaninom.
Ko su stvarni influenseri? Kako se influenser postaje? I kako to sve izgleda kada se livovi ugase, kada storyji odrade svoje i kada lajkovi utihnu - pogledajte u ovoj ozbiljnoj komediji.
Tekst je napisao i stand up režirao Admir Crvčanin, dok Ivana igra ulogu influenserke iz Sarajeva nesretno zaljubljenu u, kako ga ona opisuje, feleričnog Sandžakliju, jer ne odgovara ni jednom stereotipu o Sandžaklijama. Ali, zato ni njen lik ne odgovara ni jednom stereotipu o influenserima.
Ovaj neobičan spoj će doživjeti svoju premijeru u kultnom sarajevskom klubu CINEMAS SLOGA 18.04 sa početkom u 20 časova. Da li će to biti klupski ugođaj u pozorištu ili pozorišni ugođaj u klubu – procijenite sami.
Outlets

In addition to online shopping, you can also purchase your tickets at our points of sale. Look for us in your city too!